Beautytech

Wij willen, door inzet van biotechnologie een wezenlijke bijdrage leveren aan de gezondheid en uitstraling van mensen. De technologie heeft ons geholpen te analyseren welke (micro)nutriënten een positief verschil kunnen maken in het welzijn van onze klanten. Én die techniek heeft ons ook een dienst bewezen door het uit natuurlijke bronnen te kunnen distilleren.

Beauty from the inside

Uit onderzoek is gebleken dat we een tekort aan essentiële aminozuren in ons lichaam hebben. De oorzaak hiervan is dat onze voeding verarmt is geraakt door de industriële bewerkingen. Deze productieprocessen zijn bedoeld om voeding voedsel veilig te maken (voor langere tijd) en om de smaak voor een brede groep consumenten geschikt te maken (eenheidsworst). Om dit te realiseren worden producten op smaak gebracht met zouten, suikers en vetten en “gestabiliseerd” met zuren, fosfaten, smaakstoffen, kleurstoffen, al dan niet gemodificeerd of gehydrogeneerd. Bovendien worden de producten daarna verhit, gefermenteerd, of thermisch behandeld om daarna al dan niet met atmosferische gassen verpakt te worden.

Met CuraVit essentiele aminozuren kunnen we goede aanvulling op uw voedsel bieden, waardoor u de tekorten eenvoudig, veilig en verantwoord kunt aanvullen.

Wij zoeken continue naar nieuwe natuurlijke bronnen om voedingstekorten bij mensen (en dieren) aan te vullen. Vanuit onze laboratoria doen we onderzoek naar nieuwe micronutriënten en bieden die in eenvoudige oplossingen aan. Uiteraard met veiligheid voor uw gezondheid boven alles!

Beauty from the outside

Voor persoonlijke verzorging hebben we een aantal producten ontwikkeld die parabenen- en/of siliconen vrij zijn. Deze haarverzorging producten zijn verkrijgbaar bij professionals (kappers en beautysalons) voor eigen gebruik en verkoop aan u.

Onder het merk RB&N Haircosmetics zijn een aantal producten ontwikkeld zoals een shampoo, een treatment product en een haarmasker.

Deze producten hebben natuurlijke toevoegingen zoals graan proteïne, dat zorgt voor een intensieve verzorging van de huid, onstekingen in de huid tegengaat en anti-haarbreuk effect heeft.

Pro vitamine B5 heeft een kalmerend en rustgevend effect op de huid, en een vocht inbrengend effect op het haar. De sterke UV filter, die er voor zorgt dat je haar beschermd is tegen de kracht van de zon en dat de kleur langer behouden blijft. Door deze eigenschappen zijn deze producten niet alleen zeer geschikt voor een gevoelige huid, maar blijft het haar gezond en geeft het de gewenste glans.

De haarverzorging producten van RB&N zijn siliconen- en/of parabenen vrij. 

Onze beautytech merken

Aan de slag met onze Beautytech oplossingen?

Wilt u ook starten met de beautytech oplossingen van CURA Biotech?
Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking.