Natuurlijk schoonmaken zonder chemie

Natuurlijk schoonmaken, zonder dat daar chemische reinigingsmiddelen aan te pas komen is super simpel. Door eenvoudige en effectieve reinigers toe te passen elimineert u niet alleen een hoop kosten, maar zorgt u ook voor een veilige en schone werkomgeving. CURA Biotech heeft een lijn met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen ontwikkeld die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Natuurlijk schoonmaken zonder chemie

Onderneem actie tegen chemie

De grote hoeveelheden chemische reinigingsmiddelen die wij vandaag de dag gebruiken, hebben verschillende negatieve effecten op het milieu, de gezondheid en de economie. Het is tijd dat we ons bewust worden van deze effecten en actie ondernemen om ons gebruik van chemische reinigingsmiddelen te verminderen en over te stappen op biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

vandaag begint De toekomst in schoonmaken

Enzymatische en microbiële reinigers zijn naast zéér effectief ook zéér veilig. Deze biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen veroorzaken geen corrosie, hebben geen milieueffecten en zijn absoluut veilig voor de gebruikers. Deze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen maken eenvoudig, streep-loos schoon en helpen u daarnaast kosten te verlagen. Natuurlijk schoonmaken heeft de toekomst!

2022: 8 miljard liter chemie verbruikt

Het is ongelooflijk om te bedenken dat in Nederland elk jaar 8 miljard liter aan chemische reinigingsmiddelen wordt verbruikt. Dit is een absurd volume dat alleen al genoeg is om meer dan 3.000 olympische zwembaden te vullen! Dit staat gelijk aan het waterverbruik van de helft van alle Nederlandse gezinnen per jaar. De grootste reden hiervan is het huidige aanbod in schoonmaakmiddelen, terwijl er voldoende biologisch afbreekbare alternatieven zijn. Het is duidelijk dat we hier te maken hebben met een grote mate van nonchalance en dat we ons moeten afvragen of we wel goed nadenken over de gevolgen van dit enorme verbruik.

Onze biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Microbiële reinigers

Duurzaam papier

Antibacteriële dispensers

Meer informatie ontvangen?

Binnenkort lanceren wij onze webshop. Kunt u niet wachten en wilt u snel meer informatie ontvangen over natuurlijk schoonmaken met onze oplossingen? Vul het formulier hiernaast in, geef uw keuze op en u ontvangt van ons aanvullende informatie over onze biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Neem contact op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Hier zijn Google privacybeleid en de Servicevoorwaarden van toepassing.