Natuurlijke voeding zonder chemicaliën

Onze focus is om potentieel schadelijke chemicaliën in de voedselproductie te elimineren. Ondanks hun functionaliteit in voedingsmiddelen, hebben additieven als nitriet, lactaat, acetaat en fosfaat de neiging om meer en meer ongewenst te worden. Consumenten willen gezonder voedsel met minder en eenvoudigere ingrediënten. Voedsel dat natuurlijk en authentiek is.

natuurlijke micronutriënten

Wij vervangen de chemische functionaliteit in voeding met natuurlijke toevoegingen. Hierdoor heeft u een clean label, vrij van (schadelijke) e-nummers. De natuurlijke micronutriënten die wij hiervoor gebruiken zijn onttrokken uit de schil van citrusvruchten die zijn geoogst in de Europese citrusboomgaarden in het mediterrane Spanje. De warme wind en de specifieke bodem zorgen voor een kwaliteit die tot de hoogste ter wereld behoort.

Behoudt van kleur, smaak en bindend vermogen

Door voedingsstoffen te selecteren met conserverende of anti-oxiderende eigenschappen. Deze gebruiken we om voedsel te beschermen tegen ziekteverwekkers en slechte bacteriën. Dus zonder chemische toevoegingen kunt u uw voedingsproducten uitstekend bewaren. De volledig natuurlijke conserveermiddelen tasten de authentieke kleuren, smaak of bindend vermogen van de voeding niet aan.

partnership met Prosur

CURA Biotech heeft een exclusief partnership met Prosur.

Prosur is gevestigd in Murcia, Spanje, en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van natuurlijke oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft zich sindsdien gevestigd als een belangrijke speler in de sector.

Prosur heeft een internationaal netwerk van klanten en levert aan gerenommeerde voedingsmiddelenbedrijven over de hele wereld.

Met de verschillende certificeringen, waaronder ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 en BRC, voldoet Prosur aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteitscontrole, voedselveiligheid en productieprocessen.

CURA Biotech heeft een exclusief partnership met Prosur.

Prosur is gevestigd in Murcia, Spanje, en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van natuurlijke oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft zich sindsdien gevestigd als een belangrijke speler in de sector.

Prosur staat bekend om zijn gebruik van natuurlijke ingrediënten en technologieën om voedsel langer vers te houden en de smaak en textuur te verbeteren. Prosur heeft een internationaal netwerk van klanten en levert aan gerenommeerde voedingsmiddelenbedrijven over de hele wereld.

Met de verschillende certificeringen, waaronder ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 en BRC, voldoet Prosur aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteitscontrole, voedselveiligheid en productieprocessen.

Onze natuurlijke voedingsadditieven

Nat-pre series

Voor diverse applicaties om nitriet-vrij te produceren

TNW series

Voor diverse applicaties om bacteriegroei te controleren, zonder afwijking in geur, kleur en smaak.

PRS series

Smaakvervanger met bindende eigenschappen voor diverse applicaties.

PÖkel series

Volledig nog GMO en allergenen-vrije vega-oplossingen

Masterblends

Onze speciale kruidenmixen voor diverse voedingsmiddelen vrij van E-nummers en toevoegingen

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over natuurlijke voedingsadditieven of bent u benieuwd naar de verschillende toepassingen? Vul het formulier hiernaast in, geef uw keuze op en u ontvangt van ons aanvullende informatie over onze producten. 

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Hier zijn Google privacybeleid en de Servicevoorwaarden van toepassing.