Visie

Bij CURA biotech streven we ernaar om de voedingsmiddelenindustrie te transformeren door duurzame en innovatieve oplossingen te bieden die inspelen op de huidige ontwikkelingen in de wereld. Onze visie is om voorop te lopen in het leveren van hygiëneproducten, voedingssupplementen en additieven op basis van biotechnologie en polyfenolen, die voldoen aan de eisen van kritische consumenten en bijdragen aan een betere toekomst.

Clean Label

We zijn toegewijd aan het creëren van clean label producten die volledige transparantie bieden over de ingrediënten en productieprocessen. We begrijpen dat consumenten steeds bewuster worden van hun voedingskeuzes en streven naar gezondere en milieuvriendelijkere opties. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten de uitstoot van schadelijke chemicaliën verminderen en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen.

Minimaliseren van verspilling

Waterbeheersing en het minimaliseren van verspilling staan centraal in onze activiteiten. We streven ernaar om onze productieprocessen zo efficiënt mogelijk te maken, waarbij we het waterverbruik minimaliseren en afval tot een minimum beperken. Door verantwoord om te gaan met natuurlijke hulpbronnen verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een gezondere planeet.

Kwaliteitsbeheersing

Het beheersen van kwaliteitsissues is van het grootste belang in de voedingsmiddelenindustrie. We begrijpen de complexiteit van productieprocessen en werken samen met onze klanten om ze te vereenvoudigen. Door geavanceerde oplossingen te bieden die de kwaliteit waarborgen, helpen we onze klanten om hoogwaardige en consistente producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van consumenten.

“Bij CURA biotech geloven we in de kracht van duurzaamheid, clean label producten, verminderde chemische uitstoot, efficiënt watergebruik, vereenvoudigde productieprocessen en uitstekende kwaliteitsbeheersing. Onze visie is om voortdurend te innoveren en samen te werken met onze klanten om oplossingen te bieden die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Samen streven we naar een gezondere planeet en florerende bedrijven die voldoen aan de behoeften van kritische consumenten.”

Hans Groenink

Directeur CURA Biotech