Foodtech

In onze zoektocht naar baanbrekende voedings- en ingrediënten oplossingen voor de voedingsindustrie hebben we een aantal biotechnologische nutriënten gevonden die aansluiten bij onze visie, een aanzienlijke bijdrage te leveren aan een gezonde(re) voedselketen.

Baanbrekende oplossingen voor clean label

Uit de groente- en fruittuinen van Europa winnen we unieke micronutriënten. Door biotechnologie te combineren met het beste van de natuur hebben een aantal voedingswetenschappers innovatieve oplossingen ontwikkeld die zich richten op uw behoefte om veilige, smaakvolle voedingsmiddelen te creëren die u competitiever maken.

Gedreven door een wetenschappelijke honger naar nieuwe voedseltechnologieën, zoekt ons team voortdurend naar manieren om voedsel opnieuw te definiëren. Gericht op de kwaliteit van het menselijk leven, is het onze verantwoordelijkheid om nieuwe, baanbrekende oplossingen voor clean label-producten te ontdekken.

Wij ondersteunen gezonde en evenwichtige voeding en komen daarom met natuurlijke ingrediënten/oplossingen om uw producten door middel van innovatie te garanderen van een mooie toekomst zonder E-nummers, allergenen en gluten. En natuurlijk willen we daarnaast een wezenlijke bijdrage leveren aan een beter rendement en/of een hogere kwaliteit.

Vereenvoudigen is daarbij voor ons essentieel, voedings-ingrediënten moeten niet alleen gezonder en eenvoudiger klinken, ze moeten het ook zijn. Clean en Clear-label producten worden de nieuwe norm. Met onze supplementen levert u een discussie loos kwaliteitsproduct o.b.v. natuurlijke smaakstoffen.

kwaliteit en veiligheid

De kwaliteit en veiligheid van onze producten staan ​​voorop. Om accidentele allergeenverontreiniging te voorkomen, hebben we strikte protocollen en strenge kwaliteitsmanagementsystemen geïmplementeerd in de productie en zijn gecertificeerd door de IFS en BRC.

          

Technische hulpstoffen  |  Kruiden & Specerijen  |  Mixen, marinades en sauzen

Duurzaam, Clean label, E-nummer vrij, gluten- en allergenen vrij, Halal en Kosher, BRC en IFS gecertificeerd.

Masterblends Technische hulpstoffen

Micronutriënten van de Masterblends Technische hulpstoffen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen en zijn 100% clean label en E-nummer vrij.

Al onze technische hulpstoffen zijn Kosher en Halal gecertificeerd.

HALAL-LOGO-1024x1024

Masterblends Kruiden, specerijen en mixen

Alle specerijen, kruiden en mixen zijn van uitmuntende kwaliteit en worden ingekocht en gekeurd door specialisten. Op zowel de specerijen als de kruiden zijn alle voorkomende certificaten voorhanden. De Masterblends mixen zijn zorgvuldig samengesteld en uitvoerend getest in combinatie met de technische hulpstoffen op smaak, geur, kleur en natuurlijk rendement.

Rund- & Kalfsvlees

Voor o.a. gehakt, stoofvlees, hamburgers, steaks en roasts.

Varkensvlees

Mixen voor varkensvlees zoals shoarma, gehakt en VeKa's

Kip & Gevogelte

Voor (duurzaam) vlees van kip en ander gevogelte.

Vleeswaren

Voor verduurzaamde, gekookte vleeswaren en worstsoorten.

Aan de slag met onze foodtech oplossingen?

Wilt u ook starten met de foodtech oplossingen van CURA Biotech?
Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking.